KLUS Training

De ‘KLUS’ training

De K staat voor: kleine stapjes om jouw eigen (draag)Kracht te ontdekken en door te zetten
De L staat voor: opkomen voor jezelf doe je door te Leren wat bij jou past
De U staat voor: sUcceservaringen, en yes roepen als je jouw doel hebt bereikt
De S staat voor: je eigen Stem ontdekken om zo jouw grens ook aan te kunnen geven

Training

Praktijk voor leren en gedrag organiseert de introductie sociale vaardigheidstraining, de ‘KLUS’ training in Deventer. In sociaal contact is luisteren heel belangrijk. Als je goed luistert naar wat anderen zeggen, kom je voor minder onduidelijkheden te staan. Als je je onzeker voelt, ben je snel afgeleid. Het is goed om iemand ook aan te kijken als hij of zij tegen je praat en je zult ook moeten leren dat je dan aangekeken wordt. Soms is dat een reden om extra zenuwachtig te worden, omdat je denkt dat je kritisch bekeken wordt. Elkaar aankijken is ook belangrijk omdat de houding en uitstraling van iemand jou ook iets vertelt. Hierbij doet jouw lichaam ook mee. Dat is toch niet iets wat je hoeft te leren want dat kan toch iedereen?! Maar wat gebeurt er als je iemand waarbij je je niet op je gemak voelt iets moet vragen? Of wat gebeurt er als iemand waar je meestal wel tegen durft te praten niet naar jou luistert? Trouwens, je bent niet de enige, niet alleen voor verlegen mensen, maar ook voor mensen die altijd wel iets te zeggen hebben, valt er heel wat te leren op dit gebied. Samen met anderen leer je in de ‘KLUS’ training hoe je voor jezelf kunt opkomen en wat er bij past om dit te kunnen doen.

Wanneer

Op 22 november, 6 december en 20 december 2019, van 14.30 tot 15.30 uur. Neemt u gerust contact op. Of meld u uw zoon/dochter via uw behandelend therapeut aan. Waar? Aan de Keulenstraat 8K, 7418 ET Deventer.

Trainers

De training wordt begeleid door mevrouw J. Hendrikx en mevrouw A. Kamphuis. Zij geven trainingen en lezingen aan kinderen en ouders. Ook begeleiden zij kind en ouders bij praktijk voor leren en gedrag.

Aanmelden

Aanmelden kan via de therapeut waarbij uw kind onder begeleiding is/was of neem contact met ons op, telefoon 0570 54 71 02.

Deelnemers

Er is ruimte in de training voor 6 personen, de training vindt plaats bij minimaal 4 aanmeldingen. Uw reservering is definitief wanneer u het contactformulier hebt ingestuurd of als u het kenbaar heeft gemaakt bij de behandelend therapeut.

Draaiboek

Ontvangst: 14.25 uur
Start: om 14.30 uur
Samen aan de slag: 14.30 tot 15.25 uur
Afronding: 15.25 tot 15.30 uur

Halverwege ontvangt uw kind een beker ranja, mocht hij/zij geen ranja lusten/mogen geeft u dat gerust aan!

Snelle vraag ?

Bel ons direct

0570 54 71 02