Skip to content

Brugklastraining

Brugklastraining

Ga jij na de zomervakantie naar de brugklas en wil je daar met een rugzak vol voorbereiding naartoe? Dan is de brugklastraining wellicht wat voor jou! 

Wie

Deze training is geschikt voor alle 8e-groepers, die graag wat extra voorbereiding en tips willen voordat de brugklas echt gaat beginnen.

Wat

De Brugklas-training bestaat uit drie bijeenkomsten van 1,5 uur. Hierbij worden er op een gezellige en interactieve manier gesprekken, oefeningen en spelletjes gedaan.

  • De eerste training wordt er gekeken naar de grootste veranderingen in de brugklas en hoe je een goede eerste indruk kunt maken.
  • De tweede training gaan wij aan de slag met de omgang met groepsdruk, pesten & plagen en hoe je stevig in je schoenen leert staan.
  • De derde training gaan wij kijken naar hoe je het beste om kunt gaan met sociale media, ongeschreven regels op de middelbare school en hoe je vriendschappen niet alleen kunt maken maar ook behouden.

Waar

Munsterstraat 2G, 7418 EV  Deventer, op de eerste verdieping. Er wordt uiteraard rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen in verband met het Coronavirus.

Wanneer

De Brugklastrainingen zullen plaatsvinden op maandag 14, 21 en 28 juni. De trainingen zijn allemaal van 15.00 tot 16.30 uur.

Trainers

De trainingen worden begeleid door Laurie Eikema (ontwikkelingspsycholoog) en Anne-Lotte Souverijn (toegepast psycholoog i.o.).

Aanmelden

Aanmelden kan via het contactformulier of via de therapeut waarbij uw kind onder begeleiding is/was. U kunt ook een mail sturen naar a.souverijn@lgfc.nl of telefonisch contact met ons opnemen via 0570 54 71 02.

Deelnemers

In de training is er ruimte voor zo’n zes kinderen. De training vindt plaats bij minimaal vier aanmeldingen. Uw aanmelding is definitief wanneer u het contactformulier heeft verstuurd of als u het kenbaar bij de (vroeger) begeleidend therapeut heeft gemaakt.

Snelle vraag ?

Bel ons direct

0570 54 71 02